Karcy Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 čau, mám novou baterii na psp a nechce se vůbec nabíjet když to dan na nabíjení,tak oranžová svítí,ale v psp to ani nepíše charging ... po chvíli to zhasne a nic... ,když to vypojim z nabíjení tak se to skoro hned vypne ... prosim poraďte (dám credits) je to tato baterie : http://www.toptelefony.cz/index.php?kid=1314 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 a jaký typ psp máš protože třeba na slim 2001 je baterie s 1600mhA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 viz můj podpis ;) PSP 1001 +2gb Sandisk CFW : 5.50 GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Zkus to dat na nabíječku bez baterky a mrkni, jestli tam to charging bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 neni ... pise to to samy jako u ty baterky : Charge level - Hours Left - Power Source - External Battery Status - PS: nabíjim přes usb,protože se mi nabiječka oddělala :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Pokud se nemýlím, tak psp fat nejde nabíjet pres usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 mě jde, hrabal sem e v hw a podle návodu a mou starou baterii to nabiji normalne,bohuzel vydrzi jen slabou hodinku hraní :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 mě jde, hrabal sem e v hw a podle návodu a mou starou baterii to nabiji normalne,bohuzel vydrzi jen slabou hodinku hraní :( pořiď si klasickou nabíječku, je to otázka 50 Kč... Podle mě to bude tím usb nabíjením.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 urcite ne... pac mou starou baterii to nabiji normalne a to je skoro stejna... a ted sem zjistil ze ta nová tam moc nesedí ... je trochu mensi nez ta stara takze nwm PS: ja to nemam v nabijecce ale oddelal sem ten konektor v psp ´=300kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karcy
čau, mám novou baterii na psp a nechce se vůbec nabíjet když to dan na nabíjení,tak oranžová svítí,ale v psp to ani nepíše charging ... po chvíli to zhasne a nic... ,když to vypojim z nabíjení tak se to skoro hned vypne ...
prosim poraďte (dám credits)
je to tato baterie : http://www.toptelefony.cz/index.php?kid=1314
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.