Davee Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Pls, bude v psp nějakej rozdíl, když předělám z Genu-C na Gen-A??? Asi by mi tam šli témata......Ale do by něco věděl, pls ať napíše... :thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 nebude jenom ti tam nepujdou ty novější hry a na téma to nemá vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Takže na Genu-A nejdou ty nový hry, který jdou na Genu-C??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 jj ale kdyby jsi hledal tak tu všechno najdeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Ok, dík...jen jsem chtěl, aby mi šli ty témata cxmb, nebo jak se to jmenuje... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 tak s cxmb nemam zkusenosti ale myslim ze by to melo jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 20, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 V tutorialech je plugin a návod jak na to -> mám dojem, že se na to stahujou cxmb pro 5.00M33 Jinak na GEN-C nemusíš stahovat opatchované hry - vše jde. Na GEN-A musíš mít opatchované. Vše je v tutorialech Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davee
Pls, bude v psp nějakej rozdíl, když předělám z Genu-C na Gen-A??? Asi by mi tam šli témata......Ale do by něco věděl, pls ať napíše...
:thanks:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts