stepus Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 cus potrebuju poradit vzy kdys stahuju na ntb pres noc tak rano pridu a wifi neblika a stahovani stoji myslim si ze je to nejaka uspora energie nevite kde to vypnout moc by mi to pomohlo :D edit:Je to Atheros AR5007EG a jedu na 7dmach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Správce zařízení ,tam najdeš tu wifinu a tam si to ve vlastnostech nastavíš .. Nebo to taky může být neaktualníma ovladačema :) Mě to dělalo ,že jsem byl na netu třeba 5Hodin a pak najednou WIFI přestala fungovat UPDATE ovladačů pomhl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Správce zařízení ,tam najdeš tu wifinu a tam si to ve vlastnostech nastavíš ..Nebo to taky může být neaktualníma ovladačema :) Mě to dělalo ,že jsem byl na netu třeba 5Hodin a pak najednou WIFI přestala fungovat UPDATE ovladačů pomhl ;) skusil sem to nastavit a furt se nemuzu pripojit kouknu se jeste po novejsim ovladaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Zkus ovládací panely, napájení a tam si nastav ten režim na kterém jedeš, jestli tam nemáš třeba po 20min. vypnout wifi, nebo tak. Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Možnosti napájení\Upravit nastavení schématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Zkus ovládací panely, napájení a tam si nastav ten režim na kterém jedeš, jestli tam nemáš třeba po 20min. vypnout wifi, nebo tak.Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Možnosti napájení\Upravit nastavení schématu ok skusim \\jinak ovladac sem nenasel windows pise ze tam mam ovladac 8.0.0.238 a na netu sem nasel jenom verzi 7.x.x.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 ok skusim \\jinak ovladac sem nenasel windows pise ze tam mam ovladac 8.0.0.238 a na netu sem nasel jenom verzi 7.x.x.x no tak wifi furt nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 mozna by slo spusti nejakej prehravac (myslim ze media player to dela) a nechat hrat neco furt dokola pritom se uspora energie nespusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 hm dobrej napad urcite zkusim jinak wifi se znovu pusti kdyz ntb vypnu vyndam baterku asi 2 sekundy a znovu zapnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Ty vole to je divný :-/ mě to právě taky to samí dělalo na Netbooku .. Ovladače určitě musí být novější .. ,nebo aspon u MSI furt vychazejí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 mno nwm mne to taky prijde zajimavy ze widle si nasli novejsi ovladac nez maj na atheros.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.