Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Odcizení účtu steam dotaz

Mr.Steph

Otázka

Hoj...

Hral sem modern warfare 2 a najednou mi prisel odkaz ze skupiny ceske klany mw 2 a byl to odkaz na steam a zatim bylo napsano free games only this month.

Klikl sem na to a do 2 minut me to odhlasilo ze steamu.

Kamos mi pote oznamil ze to hackne steam acc pokud na to kliknes.

Bohuzel se tak stalo :(

Vyplnil sem tedy support na steamu a cekam na odpoved od nich nevite jak to bude dlouho trvat ? nez mi odepisou? díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

me to trvalo cca 30min nekdo mi stealnul steam acc asi pred rokem a minuly tyden jsem si rekl, ze to chci vratit z5 tak jsem psal romany na support center. Sice jsem si s nima prohodil asi 5mailu nez uverili, ze ten acc byl fakt muj ale nakonec jsem ho opravdu ziskal z5 ;-)

Odkaz ke komentáři

• 0

ked tak už nastav si na accounte "verify mail" a ked ti nekto bude chcet menit heslo tak ti najprv na mail posle tajny kod pomocou ktoreho sa ta menit heslo a nikto nema sancu zmenit ti heslo ..... ak samozrejme na mail nepouzivas to iste heslo ..... co by bola tvoja blbost

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu