petra.bicis Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Zdravím chtěla jsem se zeptat kde mi v Olomouci očipují ps2,a kolik to zhruba stojí.Díky za odpovědi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 zdravim jestli ti muzu radit tak si udělej free mc boot chip stojí cca 1000+montáž a free mc boot mas za 5 minut hotov a v podstate za darmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 jenže na free mc boot potřebuješ někoho kdo mám chip/swap. pokud stojíš o chip a nebojíš se poslat ps poštou klidně ti ho tam za 700 dám. více zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 chip ani swap nwpotřebuješ když už někdo má mc boot tak ti to muže taky udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gome6 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 takze kdyz ma nekdo na karta FreeMCBoot tak staci kdyz mu dam kartu a on mi to zkopiruje a je to hotovy???a nedas se FreeMCBoot nekde koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.