CHD Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Dobré odpoledne, Chci se zeptat, jestli je možné nainstalovat hry a aplikace .ipa bez iTunes . Pokud to lze, tak mi prosím napište nějaký návod. Díky CHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jdou například stahovat přímo do iPhonu a rovnou v něm naistalovat. Musíš mít installous a stahovat např na ipa.smajl.eu. Máš tam přímo návod: http://ipa.smajl.eu/clanek/jak-rychle-a-bez-obtizi-stahovat-z-ipasmajleu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHD Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jo děkuji - ten mám a jž dlouho používám. Mě spíše šlo o to, jestli jde například přes WinSCP nebo iTunel instalovat aplikace . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 no ono by slo prez WinSCP nakopirovat do iP a potom to jenom otevrit a nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHD Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 A napsali by jste mi prosím napsat kam ? Díky Teď asi odbočím trochu od tématu . Nevíte někdo, kam se ukládají tyto soubory ? Hudba , obrázky , videa apod. Myslím celou cestu : Například /private/var ... Předem díky CHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 instalace přes WinSCP : http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=172 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHD
Dobré odpoledne,
Chci se zeptat, jestli je možné nainstalovat hry a aplikace .ipa bez iTunes .
Pokud to lze, tak mi prosím napište nějaký návod.
Díky
CHD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.