Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomůže lepší chladič grafické karty na přetaktování?

paprika4

Otázka

Zdravím,,,takže rovnou k věci....moje sestava je: AMD Athlon x4 620 2,6GHz taktovanej na 3GHz,RAM 2GB 800mhz CL 5,GRAFICKÁ KARTA MSI N9500GT 512mb DDR2...jde o to že její takty jsou malé...550/400(efektivne 800) a mám ji přetaktovanou s původním aktivním chladičem na 640/475(efektivně 950) čili +- o 20%......CHCI SE TEDY ZEPTAT, jestli by mi pomohl tento chladič,abych mohl kartu přetaktovat ještě více??? jde mi o to, že jsem si stáhl ALIEN vs PREDATOR 2010...a karta mi to nezvládá...musim to mít na nejmenším rozlišeni 800x600 a detajly mám na high ale i tak se to někde LAGNE....dneska třeba tak že sem musel restartnou pc.........PLS poradte... TADY JE TEN CHLADIČ, KTERÝ CHCI POUŽÍT PRO PŘETAKTOVÁNÍ: http://www.alza.cz/arctic-accelero-xtreme-l2-pro-d126991.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Reknu ti to takle naky taktovani a veci okolo mam za sebou takze pokud ti ta karta nak neblbne textury atd. pri taktech jake ted mas tak ji nech byt GK jdou obecne taktovat kolem 15% - 20%.Takze koupi noveho chladice si pomuzes maximalne ze ulevis karte ze se nebude tolik hrat.Ale na 100% ti rikam ze ti to nepomuze k tomu aby si rozjel lepe AvP.Reseni koupe jine silnejsi karty.I kdybys to chladil dusikem nevydindas z toho takovy vykon.Tje jak dybys vylepsil motor stare skodovky trochu zvednes vykon ale je to stale jen skodovka ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu