jamail Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Mám takový problém že když spustím NHL 07 kterou sem si stahl z netu .. napíše to : The game could not be started.(80020148) .. UMD disk v jednotce mám ... pls poradte co stím mam dělat. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Všehozbav Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jestli máš nejnovější FW 5.03 GEN-C tak to nepůjde,stejný problém má třeba i hra Womrs.Tyhle hry jdou na FW 5.03 GEN-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::MIKE::. Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 jak UMD disk v jednotce mam ? ty si to nedal na pametovku ? Asi budes muset stahnout jiny NHLko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jestli máš 5.03 GEN-C tak mi klikni na podpis, mam tam verzi co na něj fachá. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Sakra... taka dobra hra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 20, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Nebo stačí dát zpět GEN-A ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 [quote=.::MIKE::.;820844 Asi budes muset stahnout jiny NHLkoZa 1. jiné nhl není :roll: Za 2 .. kvůli jedné hře na Gen - A a pak to znova celé předělávat?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 jakou verzi wormsů myslíte? já si stáhl z netu wormsi a na gen-c valí v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Mám takový problém že když spustím NHL 07 kterou sem si stahl z netu .. napíše to : The game could not be started.(80020148) .. UMD disk v jednotce mám ... pls poradte co stím mam dělat. :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.