J@rda62 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Zdarec, chtěl bych si koupit herní pc. Mám jeden sestavený tak se ptám jestli by jste na tom něco změnili... Ale myslim si že za tu cenu už nic lepšího nebude :) http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=RJY01H3N01UB801UFG01RR801TUD01SMV01QZJ01GVS01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Je to dobrý ale nechceš to udělat na socketu 1366? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Sestava neni špatná, ale já bych to udělal jinak. Píšeš, že to chceš jako herní PC, takže i7 je zbytečnost dal bych tam i5 a můžeš dát víc do grafiky. Ramky jsou OK, ale já radši dávám Corsair. Deska dobrá, ale podle mě zbytečně drahá kvůli rychlejšímu SATA a USB 3.0. Myslím, že se někde řešilo to SATA a USB 3.0 a na tomhle socketu to moc dobře nefunguje, takže to nevyužiješ naplno, ale jak chceš ničemu to tam nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 na některý neoptimalizovaný hry se hodí CPU takže bych to tak nechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.