Vlco Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Zdravim vsechny.....nevim jestli uz je tady topic na tohle tema nemel jsem moc casu ho hledat.....chtel jsem se jen zeptat jestli jde na reklamovanem xboxu gold ucet na prvni mesic zdarma jako na nove koupenem......predem diky za odpovedi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 huh? myslíš jako založení nového učtu gold na měsíc zdarma? to je na každém xboxu 3x at už je nový či starý nebo reklamovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snake99 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Zdravim vsechny.....nevim jestli uz je tady topic na tohle tema nemel jsem moc casu ho hledat.....chtel jsem se jen zeptat jestli jde na reklamovanem xboxu gold ucet na prvni mesic zdarma jako na nove koupenem......predem diky za odpovedi :-) Jestli myslis bonus za reklamaci,tak te zklamu,ale nic neni. Odzkouseno8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Bývávalo kdyz ti to k tomu daly mel to kamarad potom sem reklamoval já a nic zadnej bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 jak se tu uz psalo tak na kdyzm xboxu je ta moznsot an 3 ucty a pak si dva muzes smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vlco
Zdravim vsechny.....nevim jestli uz je tady topic na tohle tema nemel jsem moc casu ho hledat.....chtel jsem se jen zeptat jestli jde na reklamovanem xboxu gold ucet na prvni mesic zdarma jako na nove koupenem......predem diky za odpovedi :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts