ceernouse Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Zdravím najde se někdo kdo flashuje Xbox v Liberci... Troy-C i KrYsTaL něak neodepisujou... díky:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haszan Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Mám stejný problém..:-/ nenašel by se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yessmen Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Já flashuju, sem z Jablonce kdyžtak SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecin Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 yessmen az bude flash LT 2.0 tak ti napisu jsem z Liberce (za kolik flashujes?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin Dutý Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Já flashuju, sem z Jablonce kdyžtak SZ. Měl bych také zájem o flash jsem z turnova do jablonce to je kousek flashujete na počkání ozvěte se na maila dutys@centrum.cz děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawson7 Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 fleshujete i slimka???A když tak za kolik,děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ceernouse
Zdravím najde se někdo kdo flashuje Xbox v Liberci... Troy-C i KrYsTaL něak neodepisujou... díky:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.