Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výběr monitoru

Wendy

Otázka

ahoj, chtěl bych se zeptat na nějaký monitor, který má HDMI a reproduktory a v ceně max 5000Kč, našel jsem zatím 2, které vypadají celkem dobře

http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/902294/asus/asus-vh242h/

http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/901494/acer/acer-h223hqabmid/

který je podle vás lepší ? je rozdíl 2 palce hodně znatelný ? nebo se na to dá časem zvykonut ? hrát bych mohl z cca 0,5 až 1,5 metru...díky za každý nápad ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Já mám 26" a hrál jsem i na 24" a tam ten rozdíl zas tak velkej není. Ovšem 22" mi z osobní zkušenosti připadá malej. Já osobně bych rozhodně volil minimálně nějákou tu 24". Co se týče reproduktorů v monitoru, to bych radši ani nezkoušel, to je naprostá tragédie. Lepší je připojit téměř jakýkoliv externí.

Odkaz ke komentáři

• 0
Já mám 26" a hrál jsem i na 24" a tam ten rozdíl zas tak velkej není. Ovšem 22" mi z osobní zkušenosti připadá malej. Já osobně bych rozhodně volil minimálně nějákou tu 24". Co se týče reproduktorů v monitoru, to bych radši ani nezkoušel, to je naprostá tragédie. Lepší je připojit téměř jakýkoliv externí.

dík za názor, jak myslíš externí repro ? to se připojí do toho monitoru normálním jackem 3,5 ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu