Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Divx,Avi,atd.. Xbox??

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Zdravím. Chci se zeptat je možné nějak jednoduše rozchodit filmky ve formátu - Divx,Avi, atd..?? Přesedlal sem z ps3 a todle je promě dost velké zklamání u xboxu. Klasické dvd filmy přehrála i už dosti stará konzole ps2. Předpokládal sem že už i xbox 360 by stimle mohl byt trošku napřed.

ano, je potřeba nahrát kodeky http://ulozto.cz/4059226/xbox360dec42007divx.rar

• 0
Odesláno

Jak updatovat Xbox 360 bez nutnosti pripojeni na Xbox Live:

1.) stahni a rozbal tento soubor: http://tinyurl.com/2plbwq , http://tinyurl.com/26mxwn

2.) sezen si USB disk, CD-R nebo DVDR

3.) zkopiruj $SystemUpdate a umisti jej do ROOTu USB disku/CD/DVD, do teto slozky umisti su20076000_00000000

4.) USB - zapoj USB disk do predniho USB konektoru Xboxu 360 a zapni konzoli. Jakmile nabehne, vyskoci moznost updatu.

CD/DVD - vloz do konzole CD/DVD s updatem a vypni konzoli. Po opetovnem zapnuti vyskoci moznost updatu.

Když to vezmu podle tohodle návodu tak si lámu hlavu stimle :

:)

3.) zkopiruj $SystemUpdate a umisti jej do ROOTu USB disku/CD/DVD, do teto slozky umisti su20076000_00000000

• 0
Odesláno
Jak updatovat Xbox 360 bez nutnosti pripojeni na Xbox Live:

1.) stahni a rozbal tento soubor: http://tinyurl.com/2plbwq , http://tinyurl.com/26mxwn

2.) sezen si USB disk, CD-R nebo DVDR

4.) USB - zapoj USB disk do predniho USB konektoru Xboxu 360 a zapni konzoli. Jakmile nabehne, vyskoci moznost updatu.

CD/DVD - vloz do konzole CD/DVD s updatem a vypni konzoli. Po opetovnem zapnuti vyskoci moznost updatu.

Když to vezmu podle tohodle návodu tak si lámu hlavu stimle :

:)

Tak podle tohoto se mi to nepodařilo, mám takový dojem, že je to pro starý dashboard.. Mně nezbylo nic jiného, než si za 200,- koupit z DX transfer kit :)

• 0
Odesláno

Nj.. Když toje právě problem že nevim co je u xboxu co. Mám je týden a sakra se v nich nevyznám.

Tak podle tohoto se mi to nepodařilo, mám takový dojem, že je to pro starý dashboard.. Mně nezbylo nic jiného, než si za 200,- koupit z DX transfer kit :)

Ok. Pořídím si také ten transfer kit. :) Pak už je vše bez problému..?? Když seto zprovozní..??

• 0
Odesláno
Máš v tom asi pěknej bordel' date=' k updatu kodeků potřebuješ mít připojený HDD nebo kartu k PC, pokud chceš udělat update dashboardu, tak ti k tomu bude stačit jen flashka. Ty stojíš o kodeky, takže budeš muset koupit transfer cable.[/quote']

No bordel v tom nemám - jen se v xbox zrovna nevyznám. Jak sem psal mám je asi týden a jelikož sem přesedlal z ps3 tak moc nestačim zírat jak moc je xbox slabej a chudej stroj. Až nato že se na něm dají hrát pal. hry(jediné velké plus :)). Ale to už sem nepatří - Díky za ochotu/neochotu/netrpělivost KeNnymu. A ostatním dikes za rady!!

• 0
Odesláno
No bordel v tom nemám - jen se v xbox zrovna nevyznám. Jak sem psal mám je asi týden a jelikož sem přesedlal z ps3 tak moc nestačim zírat jak moc je xbox slabej a chudej stroj. Až nato že se na něm dají hrát pal. hry(jediné velké plus :)). Ale to už sem nepatří - Díky za ochotu/neochotu/netrpělivost KeNnymu. A ostatním dikes za rady!!

Proč chudej a slabej stroj ?

• 0
Odesláno

Ano - je to správný TRANSFER KIT.Jde to s ním výborně , použijte program Xport 360 , ten ukazuje partition 3 dobře.Nevím ale jestli Vám xbox filmy přehraje . Udělal jsem vše podle návodu a stejně mi to nefunguje ( a ani některým jiným , jak jsem se dočetl v příspěvcích ) . Takže dále převádím filmy do normálního formátu wma výborným programem ConvertXtoDVD 3 .

• 0
Odesláno
A co kdybys ho prostě připojil na live o on si codeky stáhnul sám? Nebo seš sám chudej a nemáš na originálku tudiš ps3 s neuživil a s flashem se bojíš na live?

Na live se nebojim ale tak nijak to tady nikdo neporadil. A tu chudost si odpust. Bůch ví co seš za žebráčka. Tak tady nespukuluj jestly někdo uživil/neuživil - od toho tady určitě nejseš.

• 0
Odesláno
Ano - je to správný TRANSFER KIT.Jde to s ním výborně , použijte program Xport 360 , ten ukazuje partition 3 dobře.Nevím ale jestli Vám xbox filmy přehraje . Udělal jsem vše podle návodu a stejně mi to nefunguje ( a ani některým jiným , jak jsem se dočetl v příspěvcích ) . Takže dále převádím filmy do normálního formátu wma výborným programem ConvertXtoDVD 3 .

Tak to je celkem zbytečné si ho kupovat, když ti to tedy nejde :( , já na Live nemůžu z těchto důvodů : 1, Mám flash a 2, Live mě nejde kvůli internetu a můj poskytovatel mě to neupraví.Tak proto shánim, nějaký návod, jestli to doopravdy jde a nebo ne.Já vim, někdo píše, že když chci koukat na filmy, ať si na to koupim daný přehrávač, ale nechci jich tu mít hromadu.

• 0
Odesláno

Jak dostat kodeky do xbox360 :

1.) sežeňte si zařizeni pro připojení vašeho HDD k počítači

2.) stáhněte tento soubor : http://tinyurl.com/35vh2r

3.) otevřete v počítači HDD pomocí programu XPort360

4.) najeďte do Partition 3\Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002

5.) umístěte zde stažený rozbalený soubor

Používejte : XPort 360 1.2 ( nejnovějsí verzi )

• 0
Odesláno

Protože mi nefungují nainstalované kodeky na HDD pomocí transfer kitu , tak jsem se včera zkusil připojit s xkem na net a stáhnout kodeky z live . Potom , co zadám přehrání filmu , tak mi to napíše že potřebuji stáhnout kodeky , ale nejde mi to . Vyhodilo mi to tuhle hlášku :

Status code : 51 - C00DF236 . Setkal jste se s tím už někdo ? Nevíte , co to znamená a co s tím ?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu