Davee Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Pls, kdo má zkušenosti s touto kartou... Koupil jsem si jí z ProdejHer jako 8GB tk jsem chtěl zkusit ještě jiné paměťovky co mám MicroSD... 1. Tu co tam byla jsem dal do druhého slotu = PSP hlásilo, žádný memory stick 2. K tý co tam byla ( 8GB) jsem přidal 1GB MicroSD = PSP hlásilo, žádný memory stick 3. Když tu 1GB dám do prvního slotu a druhý je prázdný = zase, žádný memory stick Kdo má pls zkušenosti, ať se pls podělí... Dost mě to zarazilo... Předem :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 naformatuj obe karty zvlast v pc (víš jistě že nejsou fake?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Oka, zkusim naformátovat obě karty zvlášť v PC... Ne, zatím nwm jestli nejsou fake.. A kdyby byly fake, tk s tim stejně nic neudělám, nebo jo? Začínám podezírat ProdejHer za napodobeniny karet... Ale mám od nich PSP, ale to snad fake neni :o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 to si nečetl nic o tom obchodu tady na foru? hned banujou kdyz nekdo neco rekne a hodne nespokojenych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 OO právě jsem si řikal, že si tam asi už nic nekoupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 ja jsem koupil neco podobneho ale na ebay a jsem spokojeny ale taky to bylo na prd az kdyz jsem to naformatoval na pc ale ted uz to facha a mam 32GB ale je to pomale jako snek...))co by asi udelalo 64GB??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Tak rychlé? :DDD Hmmm, lituju že jsem si nekoupil nějakou třeba normální SONY 16GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Tak rychlé? :DDDHmmm, lituju že jsem si nekoupil nějakou třeba normální SONY 16GB... Do 14 dnů máš právo na vráceni bez udání důvodu. Je to škoda, že se chovaj takhle, eshop maj udelanej dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tjn ale jsou asi blbí, nebo já nwm... Hele, fakt to můžu vrátit do 14 dnů bez důvodu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Můžeš, ale musí být neporušené v originálním obale nerozbalené a samozřejmě musíš prokázat že obchod byl uskutečněn od nich, přečti si obchodní podmínky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 nejradši bych ji to tam vrátil, jenže už je pozdě :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.