mysak222 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Potřebuju poradit, koupil jsem si v surtepu Killzone Liberation, ale nevim co je to za verzi, jestli EU nebo US. Na netu jsem nasel na tyto strance obaly, ja mam az ten treti s napisem AU. http://www.gamefaqs.com/portable/psp/image/931635.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 rofl... co to je za verzi? Austria?? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Hej mam taky oiginalku z gamestation.cz a taky stejnej verzi jak ty ...pekne me to stve a je to divny...zahral bych si se vsema :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 nejspise australska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mysak222
Potřebuju poradit, koupil jsem si v surtepu Killzone Liberation, ale nevim co je to za verzi, jestli EU nebo US. Na netu jsem nasel na tyto strance obaly, ja mam az ten treti s napisem AU.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts