Brian77 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Cau, dneska mi prisel HDD..mam k nemu koupeny transfer kit...chci se zeptat, jde nejak nahrat napr. videa a hudbu? Jestli ano jak? snazil jsem se to tu najit ale nic jsem nenasel, mozna jsem pouzil nespravne vyrazy. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 r3ady Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 můžeš tam nahrát co chceš ale jde li hudba nebo video pak přehrát nevím ,asi ne , tu si pust z flešky , udělej si profil a do content složky se dají narvat třeba dema , nebo přes dash tam dát instalace her. Jinak bez hacku je to nevyužitelné, s hackem tam narveš full hry a jedeš je z hardu bez nutnosti mít dvd v mechanice ,nebo cokoli označené jako free60 ,dlc doplnky her, full arcadovky,hacklé verze dasboardu a jiné blbinky. používej program xport360 ten druhý je napdr nejede se 120gb hdd, on je naprd i ten xport360 mě se náhodně při transferu kouše.bohudík mám hack tak tam už vše rvu přes flešku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.amesny Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Můžeš tam dát videa i hudbu např. když to máš na cd tu hudbu nebo videa tak to normálně spuštíš v Music v dashboardu a pak dáš spustit hudbu nebo spustit z HHD a tam by ti to mělo dát navýběr jestly chceš nahrát hudbu a nebo z toho cd dáš spustit a tam ti to píše SAVE to HHD nebo něco takovýho a pak si vybereš co chceš zuložit na HHD nwm jestly máš starou verzi ale mělo by to být podobné. Snad to nějak vyřešíš :bash::bash: !!!! můj návod nemusí být správný dělám to z paměti !!!! :bash::bash: Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AjinCZE Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj,můžete mi někdo poradit jak z flešky nahrát muziku na HDD XBOX 360?Několikrát sem to zkoušel podle textu vejš,ale neúspěšně. Nemam žádnej fleš ani transferkit.Prostě všechno origo. Díky předem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj,můžete mi někdo poradit jak z flešky nahrát muziku na HDD XBOX 360?Několikrát sem to zkoušel podle textu vejš,ale neúspěšně.Nemam žádnej fleš ani transferkit.Prostě všechno origo. Díky předem za rady Z flashky to přes Xko na HDD nedostaneš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AjinCZE Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Z flashky to přes Xko na HDD nedostaneš ... Takže jestli dobře chápu,jde to jen z CD nebo DVD. Jdu to zkusit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brian77
Cau, dneska mi prisel HDD..mam k nemu koupeny transfer kit...chci se zeptat, jde nejak nahrat napr. videa a hudbu? Jestli ano jak? snazil jsem se to tu najit ale nic jsem nenasel, mozna jsem pouzil nespravne vyrazy. Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.