Ryder3.0 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 ahoj mám dotaz jde nějak nastavit rozmezí pohybu joysticku?přijde mi nějakej vyklochtanej :D ...díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 lidičky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 nevim jestli to pomůže úplně vyřešit tvůj problém, ale zkus to ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070026 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 je to softwarová alteranativa :-) nikoliv hardwarové řešení...ale i tak moc děkuji :-*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Jestly je vikloktaný a hodně tě to štve tak jsi kup nový seženeš ho cca od 100 - 300kČ a montáž není zas tak moc složitá :) = hardwerové řešení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 já psp nikdy nerozdělával :-) ,ale už ted si troufám říct že je tam jakási gumička..tzn dát tam silnější tak by byl dynamičtější! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
ahoj mám dotaz jde nějak nastavit rozmezí pohybu joysticku?přijde mi nějakej vyklochtanej :D ...díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.