Johny9509 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Zdravím, mohl by mi někdo poradit v jaké hře je poměrně lehká platinovka, ale zároveň ta hra je dobře hratelná..? Je v Uncharted:DF lehká platinovka? Slyšel jsem, že v AC 2 a Ratchet&Clank Crack in Time je jednoduchá platinovka, je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 V AC2 určitě.. a docela i v MW2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nakokko Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Pri kazdej hre mas Difficulty Rating (ako tazke je ziskat platinu) Blu Ray: http://www.ps3trophies.co.uk/retail.php PSN: http://www.ps3trophies.co.uk/psn.php Noobtastic (pre lamy) Extremely Easy (extremne lahke) Easy (lahke) Medium (stredne tazke) Hard (tazke) Extremely Hard (extremne tazke) Legendary (takmer nemozne) N/A (informacia nie je dostupna) Edit: Uncharted: Drake's Fortune je podla mna lahka az stredne tazka platinovka, ale velmi, velmi prijemne sa ju ziskava, kedze ide o skvelu hru a ani druhy prechod (walkthrough) nenudi (treba to prejst na Hard, ktorey unlockne Crushing a ten treba tiez prejst). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Diky moc :) Místo toho ´díky moc´ radši zmáčkni na tlačítko Thanks ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny9509
Zdravím, mohl by mi někdo poradit v jaké hře je poměrně lehká platinovka, ale zároveň ta hra je dobře hratelná..?
Je v Uncharted:DF lehká platinovka? Slyšel jsem, že v AC 2 a Ratchet&Clank Crack in Time je jednoduchá platinovka, je to pravda?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.