krien Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Prosím, poraďte mi, jak instalovat ISO hry do paměťové karty v PSP. Mám PSP teprve od pondělí a nevím jak tam ty hry dostat. PSP version 2.81. Děkuji, moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Prosím, poraďte mi, jak instalovat ISO hry do paměťové karty v PSP.Mám PSP teprve od pondělí a nevím jak tam ty hry dostat. PSP version 2.81. Děkuji, moc. ajaj, tak to zatim nijak, potrebujes sehnat gta lcs s updatem na 2.00... jestli mas, tak "upgraduj" na 2.00 a pak myslim ze muzes rovnou down na 1.50. Ja bych to pro jistotu udelal upgradem z 2.00 na 2.71 a pak teprv downul na 1.50 a pak upgrade na nakej custom firmware... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Každopádně si nejdřív pořádně pročti tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 , abys pochopil, co je CF a na jakém principu to vlastně funguje, atd. Neni to tak jednoduché, stáhnout ISO, nakopírovat na kartu ve fungl novém psp s ofiko FW a jedem. Zatím máš oficiální FW, takže ti ISO hry fungovat nebudou. Ujisti se, že všemu rozumíš, proserfuj si fórum, ať máš přehled. Topiců na tohle téma je tady víc než dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 ajaj, tak to zatim nijak, potrebujes sehnat gta lcs s updatem na 2.00... jestli mas, tak "upgraduj" na 2.00 a pak myslim ze muzes rovnou down na 1.50. Ja bych to pro jistotu udelal upgradem z 2.00 na 2.71 a pak teprv downul na 1.50 a pak upgrade na nakej custom firmware... ;) jak muze upgradovat na 2.00 kdyz ma 2.81 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 pomoci toho gta pste jakoby to upnes ale pritom downes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 jak muze upgradovat na 2.00 kdyz ma 2.81 ??? ze je to v uvozovkach ma nakej smysl... ;) protoze je to sice downgrade, ale von to jakoby updatne tim gtackem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Budeš muset upnout na fw 3.03 a z něj downgraduješ pomocí toho GTA LCS s upgradem na fw 2.00. pomoci toho gta pste jakoby to upnes ale pritom downes To GTA ten downgrader jen spustí...pste :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 ze je to v uvozovkach ma nakej smysl... ;) protoze je to sice downgrade, ale von to jakoby updatne tim gtackem... Sorry ja sem si nevsim ze je to v uvozovkach, ja s tim gta nemusel downgradovat takze se v tomhle nevyznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krien Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Vůbec tomu nerozumím, jsem trochu mimo. Pročtu si ty stránky ve fóru a uvidím. Snad budu chytřejší. Díky za rady, ale upgrade a downgrade nevím která bije. Čus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 aaaaaaa to je ale blbej firemware!!!!jeste ze jsem mel 2,71 a predelal jsem si to na 3.03oe-c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krien Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Jak zjistím firemware ? Mám IC 1003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
krien
Prosím, poraďte mi, jak instalovat ISO hry do paměťové karty v PSP.
Mám PSP teprve od pondělí a nevím jak tam ty hry dostat.
PSP version 2.81. Děkuji, moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts