mcbazzy Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Čau všichni...Máte někdo vyzkoušenou navigaci na HTC HD2???...Kámoš mi doporučil iGo8...Nemáte někdo link na stažení týhle navigace i s CRACKEM???...Kdyby tam byly i mapy, bylo by to super... Použil jsem iGO8...Super kombinace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belmondo77 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Čau koukal jsem ,že jsi sháněl Igo8 do HTC sehnal jsi ho ?nebo mas radu kde to stáhnout?dikes:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcbazzy Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Čau. Hele, našel jsem ho. Najdeš ho normálně na uloz.to a jsou tam k němu i nový mapy. Tam jsem to našel já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belmondo77 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Skoda ze jsem si to prehral uz na Androida to asi nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.