Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zapojeni WIFI Routeru do PC s kabelovým připojením

Olaf

Otázka

Ahoj,

Máte někdo zkušenosti s připojením WIFI routeru k pc, které má klasický kabelový internet via UPC, etc. ? Jde mi o nasimulování MAC nebo jaké adresy toho routeru, aby se "tvářil" jako modem od kabelovky. Kabel s internetem do routeru, router spojit kabelem s pc a pak povolit mac adresy povolených zařízení. Ale nevim, jak je to s tou kabelovkou, pač tam mají nevim jestli povolenou, ale určitě nastavenou jenom jednu IP adresu...

Nemáte s tím někdo pls zkušenosti ? Díky moc za případné rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ano da sa...

kabel ------ UPC modem -------- ROUTER --------- PC (s rovnakou MAC ako router)

...........................................................--------- PC

...........................................................--------- PS3

...........................................................--------- átd

Odkaz ke komentáři

• 0
ano da sa...

kabel ------ UPC modem -------- ROUTER --------- PC (s rovnakou MAC ako router)

...........................................................--------- PC

...........................................................--------- PS3

...........................................................--------- átd

Já myslel, že ten UPC modem úplně vypustim, netkabel dám do routeru a ten pomocí kabelu přes kanál do pc, btw. jak hardwarově spojit modem s routerem ? To be honest teda nevim, jaký má ten modem výstupy.

Odkaz ke komentáři

• 0
wifi router mas vlastne odesilaci krabicku a modem prijimaci :) nevim jak to spravne nazvat, ale routery ktery podporujou obe veci stoje celkem velky prachy

Asi jsem fakt blbej, ale i ta odesílací krabička musí odněkud přijímat signál, ne ?

Navíc snad každej má ethernet porty, tak je kabelem dál. Mně to právě dneska vysvětloval ajťák z práce a řikal, ať vpodstatě "transmituju" příjem internetu tim routerem. Ale je možný, že to jde i jinak... Chci obyč router, aby to mělo dostřel tak do 100m. Btw nevíte někdo, co znamená VPN pass through ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu