Exlife Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2010 Čus všem.Mám proble s hrou Buzz Světový kvíz dám do do psp (fat 5.50 GEN-D3)Al nevidím ho v menu at ho dávam kam chci (Používam game categories)Poradte! Citovat
0 Typan Cz Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2010 máš ho ve šložce CAT_blablabla ? Citovat
0 Exlife Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 23, 2010 jj fakt nwm co stym je je to Citovat
0 DyTik Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2010 a jiny hry ti v cat. funguji? taky zalezi jak mas nastaveny emulovani a jaka je to verze hry. Citovat
0 domvala Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2010 Ja jsem měl stejný problém s GoW... Taky jsem měl game categories, vyzkoušel jsem všechno možné. Nakonec jsem zjistil, že mám vadné ISO (stačí ho otevřít v počítači a k němu si otevřít jakoukoliv ISO hru která funguje a porovnáš jak to vypadá uvnitř, když to bude vypadat divně tak to smaž a stáhni jinou verzi)! Jinak u Buzze jsem měl ještě problém s diakritikou... stačilo vymazat háčky a čárky a jelo to OK! Kdyžtak tady stáhneš verzi kterou mám já... na GEN-D3 jede v pohodě!:roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=67365 :psp: Citovat
Otázka
Exlife
Čus všem.Mám proble s hrou Buzz Světový kvíz dám do do psp (fat 5.50 GEN-D3)Al nevidím ho v menu at ho dávam kam chci (Používam game categories)Poradte!
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.