Exlife Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Čus všem.Mám proble s hrou Buzz Světový kvíz dám do do psp (fat 5.50 GEN-D3)Al nevidím ho v menu at ho dávam kam chci (Používam game categories)Poradte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 máš ho ve šložce CAT_blablabla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exlife Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 jj fakt nwm co stym je je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 a jiny hry ti v cat. funguji? taky zalezi jak mas nastaveny emulovani a jaka je to verze hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exlife Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 jj všechny jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Ja jsem měl stejný problém s GoW... Taky jsem měl game categories, vyzkoušel jsem všechno možné. Nakonec jsem zjistil, že mám vadné ISO (stačí ho otevřít v počítači a k němu si otevřít jakoukoliv ISO hru která funguje a porovnáš jak to vypadá uvnitř, když to bude vypadat divně tak to smaž a stáhni jinou verzi)! Jinak u Buzze jsem měl ještě problém s diakritikou... stačilo vymazat háčky a čárky a jelo to OK! Kdyžtak tady stáhneš verzi kterou mám já... na GEN-D3 jede v pohodě!:roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=67365 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exlife
Čus všem.Mám proble s hrou Buzz Světový kvíz dám do do psp (fat 5.50 GEN-D3)Al nevidím ho v menu at ho dávam kam chci (Používam game categories)Poradte!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.