Jamalleeek Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Ahoj,Rad bych vedel,jak zprovoznim GTA:VCS po wifi siti kdyz chceme hrat mezi 2 psp.V navodu o tom nic neni.muze mi hru jen jeden?pokud jde PROSÍM POPISTE JAK.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 pokud v návodu na hru nikde není napsáno že je možné game sharring tak ti to nepude vůbec ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 pokud tu hru máte oba,tak ve hře dáš multiplayer,jeden dá create a druhej join a pak po nastavení jen start Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 pokud v návodu na hru nikde není napsáno že je možné game sharring tak ti to nepude vůbec ;)je o tom zmínka,ale sony to odfláklo..pršíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 takdy taky lilo ale teď už ne.....a jestli je tam o tm zmínka tak to zkus celý prohledat to menu a někde to tam snad bude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Pošlete sem odkaz na navod nebo mi to popiste...lidi,taky bych vam pomoh:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 njn na to není návod....to musíš hledat v menu game sharing...já sem to taky hledal u tekkena a taky sem to našel skoro hned....stačí hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 njn na to není návod....to musíš hledat v menu game sharing...já sem to taky hledal u tekkena a taky sem to našel skoro hned....stačí hledatno tak dobre,ale kdyby otom nekdo vedel at napise:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jamalleeek
Ahoj,Rad bych vedel,jak zprovoznim GTA:VCS po wifi siti kdyz chceme hrat mezi 2 psp.V navodu o tom nic neni.muze mi hru jen jeden?pokud jde PROSÍM POPISTE JAK.diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts