Lombax122 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Je nějaký způsob jak dát game audio do USB headsetu? mikrák mi jede krásně ale zvuk do toho ne a ne narvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakuda Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Zdarec lidi,určitě z vas někdo ma zkušenosti s HEADSETEM "MAD CATZ". ..pořidil jsem si ho za hřišni prachy ale PS3 nemuže ho najit:-) Vi někdo jak ho naladit nebo tak něco :-( Dikěs!!! !!! PROSIM NEREAGOVAT-VYŘEŠENO:-))) !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luuukaas Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 tak tohle by mě taky zajímalo,zkoušel jsem to a bez uspěchu :-( v nastavení sound se dá nastavit akorát výstup po kabelu,a v nastavení u sluchátek (accessory settings - audio device settings) se dá nastavit pouze mikrofon,nechce se mi věřit že by byl headset pouze na voice chat,pokud tomu někdo rozumí prosil bych o pomoc nevim si s tim rady? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Nejde to, už jsem to zjistil, jde to třeba jen u specialně udělanejch headsetů jako jsou Turtle Beach. Koupil jsem si ho z ebaye a nemůžu si stěžovat, nejlepší investice v posledních letech:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shimpi cz Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 na výstupech usb i bluetooth u ps3 lze dostat jen a pouze voice chat.. můžem popsat jak to máš zapojený, že ti jde jak zvuk hry tak voice chat do sluchátek ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 jak jsou u PSka ty kabely (červenej,bílej,žlutej) tak ty stejný maj ty sluchatka, ale jen dva, video nepotřebuješ.Stejný až na to,že vzadu se dají připojit i ty z ps3, tzn sluchátka s pskem(když psko nepřipojuješ přes HDMI) dáš do scartu a do TV,a USB kabel sluchátek do PS.Jen USB to nejde no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shimpi cz Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 to jo:-) ale vlákno se jmenuju usb headset takže sem čekal, že máš fígl jak dostat zvuk přes usb:-) tohle řešení je dobrý max. pro lidi co maj tv mono a potřebujou si zvuk napojit kvalitněji hned z ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.