Pytel Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Pirátství na PSP se zdá být neřešitelným problémem. Ví to hráči, ví to herní novináři a ví to samozřejmě i zástupci firmy Sony, kteří ovšem nesedí s hlavou v dlaních někde v zaprášeném koutě, ale snaží se proti nelegálnímu stahování her bojovat. S poslední aktivitou přišel víceprezident americké centrály Sony pro záležitosti vydavatelů, Rob Dyer. Podle něj se ještě v letošním roce objeví způsob, jak Sony hodlá pirátství čelit. "Myslím, že máme v ruce několik trumfů, jak pirátům zamezit v jejich počínání. Ale nechtěl bych všechny naše karty odhalit už teď. Samozřejmě je to naše největší starost, neboť vydavatelé se při vysoké míře pirátství brání vydávání her na naší platformu. Ještě před pár lety, když vyšla nová hra, tak vydavatel zaznamenal vysoké prodeje. Dnes se k těmto číslům prakticky nikdo nepřiblíží." Jednou z možností, jak zamezit extrémní míře PSP pirátství je potřeba unikátních klíčů, kterými by si hráči otevírali online multiplayer u konkrétních her. Jako průkopník v tomto segmentu poslouží nejnovější díl série SOCOM, na základě jehož úspěchu bude tato metoda buď zavrhnuta, nebo použita i v dalších hrách. Ale nezdá se nám, že by Dyer myslel tento konkrétní prvek. Pravděpodobně se tak dočkáme ještě něčeho jiného, ovšem zda onen nový systém bude úspěšný je velmi těžké předpovídat. Jistotou je, že pirátům se zatím povedlo obejít prakticky jakoukoliv ochranu, kterou Sony do svého PSP zaimplementovala. Dyer kromě problematiky pirátství hovořil také o doposud nezveřejněných hrách, které mají v průběhu letošního roku zazářit na handheldu od Sony a má jít skutečně o (prý) velké tituly, které nám vyrazí dech. Oznámení se prý dočkáme na GDC, E3 a akci, nazvané DPS - Destination PlayStation. Zdroj: MCV UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Kdo si má ty jejich drahé hry kupovat, stačí že zaplatíš za konzoli, hry by měli být za symbolickou cenu. Kdysi jsem dal za Tekken: Dark Resurection 1300 a to byla cena po slevě. To byla moje poslední koupená hra vůbec originál na PSP...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Kdo si má ty jejich drahé hry kupovat, stačí že zaplatíš za konzoli, hry by měli být za symbolickou cenu. Kdysi jsem dal za Tekken: Dark Resurection 1300 a to byla cena po slevě. To byla moje poslední koupená hra vůbec originál na PSP...:) Když já stebou asi nemohu souhlasit... Vývoj her něco stojí a to že v ČR se na tom pak napakuje ještě spousta dalších je ta věc co dělá ty hrozné ceny:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slitherin Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 No, když si to znovu přečteš tak s ním vlastně souhlasíš. Hry jsou u nás dost drahé, ale třeba koupě her přes PSN se mi zdá celkem v pohodě. Je to jasné, jsou tam levnější, protože se tam neplatí žádné provozní náklady, média, rozvoz do prodejen a podobně. Ale zase člověk nemá v ruce to pěkné UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 No, když si to znovu přečteš tak s ním vlastně souhlasíš. Hry jsou u nás dost drahé, ale třeba koupě her přes PSN se mi zdá celkem v pohodě. Je to jasné, jsou tam levnější, protože se tam neplatí žádné provozní náklady, média, rozvoz do prodejen a podobně. Ale zase člověk nemá v ruce to pěkné UMD Myslím si že ne že i když si to znouvu přečtu tak sním prostě nesouhlasím jen vím jak to je! A máme přeci možnost kupovat hry v zahraničí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Máme možnost stahovat hry z netu a to je za nejlepší cenu::) A pokud tady SONY není schopné minimalizovat náklady je to jejich problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Sony si za to může samo že PSP nedokázalo vyrobit tak aby piráctví zabránila... Na všech třech klasickejch modelech jdou hrát ISO hry a co se týče Fat & Slimu tak vyšlo i několik FW který hacku měli zabránit (momentálně 1.50 - 5.50). Jediný Go se zatim nepovedlo prolomit, nebo teda aspoň žádnej CFW neni zveřejněnej. A že se chce Sony bránit tak že MP bude mít unikátní klíč? Co je mi do toho? MP stejně nehraju, jenom SP :lol: Doufám že hackeři jim vždycky natrhnou pr*el :D E:// Taky těch melounů (možná i víc) co Sony proteklo když se UMDčka kupovat nemusí... mohli s tim počítat když bylo prolomeno i předchozí PS1 a PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slitherin Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Heh, ale stejně na to dojebeme my :D Hodně rozšířené pirátství -> malý prodej -> výrobci přestanou poskytovat hry pro PSP (jak už je v tom článku napsáno) a už teď je na PSP o dost méně her než na NDSi (i když některé tituly jsou slabší). No, uvidíme co vytáhnou na boj proti pirátství :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Fandím jim,docela pochybuju že kdyby hry stály o polovinu míň že by jste si je všichni začaly kupovat :D No jinak sem zvědavej na ty mega tituly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slitherin Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Tituly: WoW PSP edition, S4 league :D Stejně je to ale předem prohraný boj :) V dnešní době není stahování a porušování autorských práv žádný risk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Tak kdo by si je kupoval že, i kdyby je snížily na polovinu pořád to je relativně drahé...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Hlavně bys ty CDčka furt musel tahat sebou, ten UMDkryt nic pořádně nevydrží a pomalu se načítaj... Za to ISO si nahážeš na paměťovku a je to mnohem rychlejší načítání než UMD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Přesně tak, UMD jsou akorát na obtíž:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Tak to sem teda zvědavej na ty ,,(prý) velké tituly,, :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Diky bohu ze lidi s tak debilnim nazorem jako ma mistr Sreepeo neni vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Diky bohu ze lidi s tak debilnim nazorem jako ma mistr Sreepeo neni vic. Ona je jich bohužel většina :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Proc bych mel mit debilni nazor blbecku sprosty...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 U nas asi ano, nastesti ve svete ne. Kdyby takhle uvazovalo vic lidi Sony se na Psp vysere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Proc bych mel mit debilni nazor blbecku sprosty...??? Obhajovat si kradez tim ze jsou veci drahe je opravdu vice nez debilni. A pokud jsi byl schopen dat penize za PSP tak nechapu ze te muze polozit 1000 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Klidně může, já si vystačím s herní zásobou co už vyšla:) a dodovat SONY za zábavu kterou můžu mít zadarmo a jednoduchým způsobem nemusím a nebuď takový moralista, jsi snad jejich obchodní zástupce nebo jednatel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Já si nic neobhajuju, krádež by byla kdybych ty cracknutý hry vytvářel, já jsem jenom ovšem běžný uživatel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Vymluvy o drahote jsou jenom alibisticke kecy kteryma si obhajujes vlastni neschopnost/lenost/cokoliv. Samozrejme ze u nas stoji hry vic nez v cizine, ovsem nikdo ti nenakazuje kupovat ty hry tady, navic nejeden obchod ma slevove akce a hry se daji koupit za dobre ceny. Jak uz jsem psal, pokud mas 5000,- na psp tak nevidim duvod proc bys nemel mit na hry. Moralista nejsem, jen nedokazu pochopit premysleni lidi jako jsi ty. Kdyz mas chut na suncicku za 500,- a nemas na ni, tak ji ukradnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Dokud nevydají hru která poběží dobře po infrastucture, tak jsou bez šance. Takovej Monster Hunter bych si i koupil, kdyby to znamenalo, že bych mohl hrát po netu. Jenže taková hra snad nevyšla... Všechny hry co jsem kdy hrál na PSP po netu, tak byly vpodstatě nehratelné kvůli lagům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Asi tak, křesťan nejsem a desatero porušuju jako každý jiný, jestli chceš šírit tento názor přidej se do Armády spásy a svými vydělanými penízky můžeš sponzorovat Sony, v tom ti nikdo nebrání, nicméně nikdo nepovažuje tvůj názor za debilní. Řekni mi ještě co si představuješ pod pojmem alibistický?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 hlave mas vidim ze nasrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.