BioToXx_ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Cus lidi zkousel ste nekdo tuhle hru ?? Ja na ni narazil teprve vcera v GAMEPAGE a zjistil sem ze je to fakt pecka... Je to takovej vlajkovej vuz pro Diablo 3 ;) Je to od tvurcu diabla 1 a opravdu se to dost diablu podoba uz jen tim systemem boje a taky mnozstvim predmetu... Fatk to zkuste je to opravdu luxus... hra vysla v roce 2009 ale ma i jakysi NETBOOK MOD takze se da hrat i na hoodne slabym PC nebo netbooku Nekoho mozna zamrzi pouze 3 postavy :( ale treba se dockame datadisku Videjko : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Hrál jsem demo, po 20 minutách jsem to vypnul a smazal. Mě se to prostě nelíbilo. Ale to neznamená, že se to ostatním taky nebude líbit. Pro mě je to prostě jen kopie Diabla střižená WoWem nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Hrál jsem demo, po 20 minutách jsem to vypnul a smazal. Mě se to prostě nelíbilo. Ale to neznamená, že se to ostatním taky nebude líbit. Pro mě je to prostě jen kopie Diabla střižená WoWem nic víc. me se to libi... kty kopii diabla... jak pisu je to od vyvojaru Diabla 1... ma to takovou WOW grafiku no.. ale HC playery kteri dohrali Diablo 2 za vsechny postavy by to bavit melo ;) me se libi ze mas i toho peta (psa nebo kocku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Mě na tom vadí, že je to jen singl. Ale dělá se i multiplayer verze pokud jsou mé informace správné. Ta by mohla být už zajímavější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Mě na tom vadí, že je to jen singl. Ale dělá se i multiplayer verze pokud jsou mé informace správné. Ta by mohla být už zajímavější. jo tak multak by byl celkem narez... ale ja bych byl raci kdyby udelali datadisk na novy postavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Bavilo mě to dokonce víc než Diablo :cheesygrin: ten pes nebo kočka je dobrý spestření hratelnosti , jediný co mi na tom vadilo bylo stále podobné prostředí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Vypadá to opravdu pěkně , a všichni říkají ,že je to super. Ale prostě na klasický Diablo to nemá :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Taky hraju a je to výborná hra ale opravdu se opakuje prostředí myslím že by hře pomohlo i trochu volnosti v podobě nějaké mimo městsé lokace jako třeba nějaký les nebo tak jak tomu bylo u diabla grafika s nadechem wow taky pěkná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Díky za tip na hru, právě stahuju ve škole vyzkouším a editnu post a napíšu svůj názor :) EDIT : je to paráda :), sice sem hrál jen přes češtinu ale chytlo mě, jenom mě mrzí ovládání na myši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 super hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.