D@w3 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Čus mam xbox 360 premium version a mam k tomu HDD 60 gb dostal se tedka ban a chci se zeptat jestli ten HDD mi ještě k něčemu bude nebo jestli ho mužu bez problemu prodat anichž by mi pak chyběl....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Čus mam xbox 360 premium version a mam k tomu HDD 60 gb dostal se tedka ban a chci se zeptat jestli ten HDD mi ještě k něčemu bude nebo jestli ho mužu bez problemu prodat anichž by mi pak chyběl....? No pokud máš paměťovku tak ti chybět ňák nebude .Jestli nemáš tak rozhodně UNBAN HDD stojí cca 500Kč. Myslím,že romik nebude jediný kdo to tu dělá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 napiš romikovi on ti to opraví a půjde ti opět instalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 nebo můžeš na boxu udělat unban HDD a pak zase můžeš nahrávat hry na hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 jo ale to bych radsi nez davat dalsi penize do opravy tak to bych to uz radsi prodal nejak mi to ani nevadi ze nemuzu nahravat hry na HDD... Ale kdybych ho ted chtel treba prodat tak musim mit pametovku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 jo ale to bych radsi nez davat dalsi penize do opravy tak to bych to uz radsi prodal nejak mi to ani nevadi ze nemuzu nahravat hry na HDD... Ale kdybych ho ted chtel treba prodat tak musim mit pametovku..? Pokud máš revizi xboxu nižší než Jasper tak jo,ale jestli máš Jaspera tak tam je pamět 512MB už integrovaná ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 jj diky ja uz mam ten Jasper a jeste se chi zeptat jestli ho teda muzu prodat jestli to je jenom v consoli ten ban nebo i v HDD..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 jj diky ja uz mam ten Jasper a jeste se chi zeptat jestli ho teda muzu prodat jestli to je jenom v consoli ten ban nebo i v HDD..? Jen v consoli . Příště tlačítko thanks místo textu . ;) EDIT: Můžeš se jesště ujistit,že se normálne podívej přes menu kolik tam máš volné paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 no hele pokud to měl třeba premium tak tam na desce paměťovku nemá já mám třeba taky jasper a paměťovku tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 no hele pokud to měl třeba premium tak tam na desce paměťovku nemá já mám třeba taky jasper a paměťovku tam nemám Proto píšu aby se ujistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Normal vyndej HDD a hraj hru a pak dej ulozit.Kdyz to pak napise,ze to nejde.Tak nemas Jaspera s pameti ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ted sem to zkousel tak ze sem ten HDD vyndal a zkusil sem neco ulozit nebo aspon udelat si profil ale nejde to ale jasper mam urcite tak neim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Reviziu Jasper s vnutornou pamatou ma iba ARCADE verzia! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
D@w3
Čus mam xbox 360 premium version a mam k tomu HDD 60 gb dostal se tedka ban a chci se zeptat jestli ten HDD mi ještě k něčemu bude nebo jestli ho mužu bez problemu prodat anichž by mi pak chyběl....?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.