Jakub Ries Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Prosim poradte jak mam vymenit zlomeny analog. Vim ze se da koupit a vymenit ale kdyby se nasel nekdo kdo by mi napsal postup tak bych mu byl vdecny!:) Prece jen musim psp rozebrat a nerad bych neco zkazil*diyk moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 sry za OT ale jak se ti to prosimte povedlo?? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 tady v tom videu je krasne videt jak se psp rozdelava,takze to pak este udelas naopak a ses v pohode :D http://www.youtube.com/watch?v=6OtL7ZaRZsE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 já sem svůj analog taky nechtíc vylomi, výměna mě stála dvě kilča, ale trvalo to tři měsíce, protože ho obědnávali z číny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 ale analog se da normalne odendat!!! staci jen "vyrvat" analog smerem vzhuru(mno.. jen pokud ti psp vodorovne lezi) EDIT: ja myslim jen tu packu(nevim jestli se tomu rika analog) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 on asi myslí ten modul co snímá polohu páčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 no ja myslim ze mysli jen analog a ne celej modul :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 asi ne, když píše že potřebuje rozebrat PSP.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakub Ries Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 samozrejme myslim cely modul*pokud nemusim neco pajet tak to vymenim sam..nechce se mi cekat 3 mesice..ani nahodou!!Diky za rady a please jestte nejaky prosim* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 asi ne, když píše že potřebuje rozebrat PSP.... ja sem si myslel ze potrebuje vymenit jen analog, sakra to sem se zase ztrapnil:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 hahaha je to zahadou jak tohle se stalo nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakub Ries
Prosim poradte jak mam vymenit zlomeny analog. Vim ze se da koupit a vymenit ale kdyby se nasel nekdo kdo by mi napsal postup tak bych mu byl vdecny!:) Prece jen musim psp rozebrat a nerad bych neco zkazil*diyk moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts