Negto Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Najde se někdo kdo by si se mnou dal Kampaň a Hordu 50 vln ... ? NegtikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 proc zakladas novej thread kdyz si se podepsal i pod ten co sem zalozil uz ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Protože ty máš jenom hordu a já chci i kampaň ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 ale na hordu to tam mas taky :D to je jedno, jen mi to prislo jako duplikat, jinak kampan si klidne dam potrebuju jeste insane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Hordu bych klidně zahrál ale mužu nejdřív v neděly večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Dam jak hordu tak kampan. tag:luboss47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hordu? Klidně.A kampaň když bude čas tak taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Tak sem napiste tagy,at se muzeme nejak domluvit. Nedele vecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Zítra budu hrát hordu od 11 hodin dopoledne do ....? Nick mám "roman2277". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Hejjj, zítra si tě přidám, dal bych Hordu (na Hardcore) a kampan na insane chtěl bych nějaký ty ajchy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.