Zahi Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj vsetkym GH a RB fanusikom, a hlavne programatorom na tomto foru... Na psp mam Guitar Star v1.02 ktory mi ide ale novsie verzie mi nechcu ist (ked dam play tak sa psp vypne)... a akurat pozeram ze dnes vysel source kod a chcel by som niekoho z vas tu na foru poprosit ci by sa nemohol pozriet na to a neako to opravit bol by som velice moc stastny :D na tej novej verzii mi ide hlavne o animaciu ked hitnem notu, lebo v starej to neni a niekedy vobec neviem ci trafam alebo nie (skusali to aj iny a tiez im to neslo, teda aspon na 5.50 GEN D3, vsak skuste) download GS v1.02 GS v1.99 GS Latest Build Source Code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 a mas taky 5.50 GEN D3 nebo mas starsi fw ? :roll: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 jo jasne mam 5.50 GEN D3, a preto je celkom skoda ze to nejde :( tiez celkom nechapem na com to ten festi testoval ked o tejto fatalnej chybe nevie/neopravil vsak D3 je uz out dost dlho :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Mě to nefunguje ani na 5.00 M33-4 a dost mě to ****!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.