mysak222 Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Na serveru qj.net se objevila tato informace, moje znalost angličtiny je minimalni, ale co jsem prelozil tak by to mohlo znamenatze na firmware 3.50 jdou hombrew aplikace? http://pspupdates.qj.net/Unshackled-PSP-firmware-3-50-allows-official-games-to-hit-333MHz/pg/49/aid/95634 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 pissou tam, ze ofiko hry na nem pujdou hrat na 333MHz coz zatim prinasel jen homebrew... tak nejak;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 tam se baví jen o tom že fw 3.50 už umožnuje oficiálně využít naplno procesor psp takže to znamená například lepší framerate, kratší loadovací časy apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 skratka oficialni sony fw se konecne vyrovnal na urovej 1.50 s devhookem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mysak222
Na serveru qj.net se objevila tato informace, moje znalost angličtiny je minimalni, ale co jsem prelozil tak by to mohlo znamenatze na firmware 3.50 jdou hombrew aplikace?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts