znah Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Vypálit jsme už pár her a u jedné jsem měl problém. Stahnul jsem hru, vypalil strčím do xboxu a najede mi jenom logo Xbox 360 a bíle pozadí. Nevíte jak to mám vypálit? Nebo jsem stáhnul špatný soubor? Poradte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Jaký máš iXtreme? (1.6,1.5 ...) A co to je za hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 znah Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 už mi to jde. prolistoval jsem trošku tuhle stanku a našel jsem odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
znah
Vypálit jsme už pár her a u jedné jsem měl problém. Stahnul jsem hru, vypalil strčím do xboxu a najede mi jenom logo Xbox 360 a bíle pozadí. Nevíte jak to mám vypálit? Nebo jsem stáhnul špatný soubor? Poradte...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.