mirage Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 chtěl jsem se zeptat pokud budu mit PSP s 3.40OE-A, zda potrebuju jakykoliv UMD disk, abych mohl hrat ISO hry z karty. Vim ze se to da nekde vypnout, ale pry pak tak kompatibilita neni 100pro. Vyplati se tedy koupit aspon nejaky demodisk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 určitě,demodisk seženeš za pár kaček,a jak píšeš bez něj to neni na 100pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 asi jo, vetsina lepsich a propracovanejsich her ti bez UMD asi nepojede, tak doporucuju si nejake sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já se prodal všechny hry a nechal sem si jen demo disk...a de mi všechno v pohodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirage Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 díky .to jsem potřeboval vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já se prodal všechny hry a nechal sem si jen demo disk...a de mi všechno v pohodě....NápodobněJá jsem vlastníkem 2 UMD demo disků /pro jistotu, kdyby se jeden podělal/ a v pohodě. Dřív jsem bez něj, když jsem ani nevěděl, že UMD je téměř nutnost, nemohl spustit třeba Me and My Katamari, SSX, a HLAVNĚ GTA: VCS. Takže ten demodisk někde sežeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jizz Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Takže musim mít jakejkoli UMD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 jakoukoliv hru, s filmem to nenabootuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 nesmie to byt Video UMD alebo Music UMD.... cite iba PSP Demo disk alebo Game UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirage
chtěl jsem se zeptat pokud budu mit PSP s 3.40OE-A, zda potrebuju jakykoliv UMD disk, abych mohl hrat ISO hry z karty. Vim ze se to da nekde vypnout, ale pry pak tak kompatibilita neni 100pro.
Vyplati se tedy koupit aspon nejaky demodisk?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts