last joker Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 asi to sme nepatri ale nevim kam jinam s tim chtel bych si na PS2 zahrat po netu..vim,ze u her ta moznost je akorad nevim jak na to,staci kdyz proste cvaknu dozadu sitovej kabel z modemu a ve hre dam jnm ze chci hrat online? diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Máš to hezky vypsáno v PS2 sekci http://console-forum.net/showthread.php?t=58608 Pálenky se musí trošku jinak http://console-forum.net/showthread.php?t=31243 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 last joker Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 diky moc za vyčerpavajici hledani:) ja to nenasel :D ale koukam na ten navod a nak mi neni jasny kde najdu tu IP adresu masku atd..nemoh by si mi dat naky vysvetlenicko mensi ? treba C:\Documents and Settings\nena\Dokumenty.... hodim thanks..:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brizap Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 diky moc za vyčerpavajici hledani:) ja to nenasel :D ale koukam na ten navod a nak mi neni jasny kde najdu tu IP adresu masku atd..nemoh by si mi dat naky vysvetlenicko mensi ? treba C:\Documents and Settings\nena\Dokumenty.... hodim thanks..:P když čtu tvoje příspěvky( i topicy), tak se mi v hlavě honějí jen 3 písmenka: LOL sorry za offtopic ale tohle je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
last joker
asi to sme nepatri ale nevim kam jinam s tim
chtel bych si na PS2 zahrat po netu..vim,ze u her ta moznost je akorad nevim jak na to,staci kdyz proste cvaknu dozadu sitovej kabel z modemu a ve hre dam jnm ze chci hrat online? diky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.