adloara Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 pls co udelat nejde mi najet ani jedno NHL jak na to? a co s tim?? mam 5.03 Gen-B full Diky.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 26, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Dát tam GEN-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Modi naučte se už i psát že to ISO/CSO stačí patchnout v programu Eboot Exchange v2.8 a pojede to na B i C ;) Kdyžtak mam tu funkční verzi i uploadnutou na CZs, viz. podpis.... http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009100013 Zingl, Jo jo a zachvilku budou modi chodicí učebnice co nedělaj chybu a všechno vědi. Useři, naučte se taky neremcat :D E:// V poho, já jenom že je to lepší než přehazovat GEN. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adloara
pls co udelat nejde mi najet ani jedno NHL jak na to? a co s tim?? mam 5.03 Gen-B full Diky.:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.