parek28 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 zdravim,chci se zeptat,nikdy jsem nehral online az ted pes10 a zda se mi, že ovladani je lechce opoždené. dost mi to vadi . obcas se to i lehce seka. dela vam to taky??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 To jsou lagy ... Hral sem to u kamose a lagovalo to jak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 zdravim,chci se zeptat,nikdy jsem nehral online az ted pes10 a zda se mi, že ovladani je lechce opoždené. dost mi to vadi . obcas se to i lehce seka. dela vam to taky??? diky U pes 2010 záleží na rychlosti a kvalitě připojení k internetu(narozdíl od jiných her na ps3), vybírej si soupeře co mají jen zelené kolečko nebo žluté a sekat se ti to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parek28 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 diky, pripojeni mam rychle a kabelem tak me to zarazilo. to s tim koleckem sem nevedel dik:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.