adloara Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 prosim nejde mi spustit to NHL mam--5.03 Geb-B full. a nekdo mi tu radil,ze to spustim pomoci toho Decryptoru..--ale jak a kam ho mam dat.. Diky.PRX Decrypter v2.3a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Joj, :sorry: já jsem si ten program spletl, musíš použít TENTO. Hru nakopíruješ do složky ISO, spustíš ten program, STARTem nastavíš [NO BACKUP MODE - PATCH MODE], trojúhelníkem spustíš patchování a až ti to napíše nějak PATCH DONE tak program vypni a můžeš pařit. :) E:// Jo a šipkama kdyžtak vybereš ten ISO soubor co chceš patchnout jestli jich tam máš víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 No hlavne si nainstaluj 5.03 GEN-C ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adloara
prosim nejde mi spustit to NHL mam--5.03 Geb-B full. a nekdo mi tu radil,ze to spustim pomoci toho Decryptoru..--ale jak a kam ho mam dat.. Diky.PRX Decrypter v2.3a
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.