Portable1468624750 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jaký máte iPod Touch a pouzdro??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 První generace a pouzdro nemam :lol: Zadní stranu neuhlídáš a přední se mi ještě za 1,5 roku nepovedlo poškrábat, ani folii nemam :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portable1468624750 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 První generace a pouzdro nemam :lol:Zadní stranu neuhlídáš a přední se mi ještě za 1' date='5 roku nepovedlo poškrábat, ani folii nemam :P[/quote'] Jo souhlasim,zadní stranu neuhlídáš a já ho mám jako 2.majitel cca.taky 1,5 roku starž a přední strana bez poškrábaní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 1Gen 8GB a zadnej obal sem jako 2 uzivatel tohodle podu a zadek mam tak nejak jako ipod :D a predek no nekde to je horsi ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 itouch 1 g 8 gb, pozdro mam, na zadni strane mam radsi nalepku:D a predni strana 2 DP:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portable1468624750 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 itouch 1 g 8 gb, pozdro mam, na zadni strane mam radsi nalepku:D a predni strana 2 DP:( jaký máš pouzdro? a jak poznám jestli nemám DP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 jaký máš pouzdro? a jak poznám jestli nemám DP ?pouzdro CASE Logic a poznas DP na cernym obrazku... proste vypni touche, zapni a hledej mrtvi pixely, na cernym povrchu je poznas( proste nefunkcni pixely, kdyz zadny neobevis mas hodne velky stesti:D ja mel na vsem DP, i na digitalnich hodinkach:D proste stastlivec jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portable1468624750 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 pouzdro CASE Logic a poznas DP na cernym obrazku... proste vypni touche, zapni a hledej mrtvi pixely, na cernym povrchu je poznas( proste nefunkcni pixely, kdyz zadny neobevis mas hodne velky stesti:D ja mel na vsem DP, i na digitalnich hodinkach:D proste stastlivec jsem žádný mrtvý pixely :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 žádný mrtvý pixely :-) hm:D:D:D:D:D, hm.... ach jo proste sem smolar:D ale vys jak, on to neni az tak velky problem, ale kdyz vis, ze tam jsou tak tam furt cumis a stve te to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portable1468624750 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hm:D:D:D:D:D, hm.... ach jo proste sem smolar:D ale vys jak, on to neni az tak velky problem, ale kdyz vis, ze tam jsou tak tam furt cumis a stve te to:D tjn,ale když to nevíš tak na to nemyslíš a je to v poho a když to víš tak jsi pořád nasraný že to víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 taky nemam jediny DP xD jen hrany trochu otriskany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 já mám ipod 1G 8GB a 3G 64GB na obou mám ze zadu gelaskin, takže zadky poškrábané nemám ani u jednoho, předek se poškrábat snad ani nedá, nebo jo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 mam ipod touch 3g 64gb fw3.1.3 :(.....pouzdro jakysi puro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Mno já mám ipod touch 2. generaci 16GB a kožený otevírací pouzdro značky Dio zezadu poškrábanej, ale na displeji ani škrábaneček. Teď jsem si na něj navíc dal oboustranou folii invisible shield zepředu i zezadu takže super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 iPod Touch 2G 8GB a pouzdro nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 iPhone 3GS 32GB Na zadní straně gumové za 450,- a na přední zrcadlová folie za 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.