Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Mám v PSP slim,baterku,která jde normálně vybit aji nabit,aji když mezi kontakty PSP a baterky strčím Diodu,tak se normálně rozsvítí,ale PSP se na baterku prostě nezapne,jede jen na nabíječku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubo012 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Nejspíš máš špatný kontakty v PSP.....zkus se obrátit na ice22222:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Jednoduchý řešení - pučit si od někoho jinou a hned víš jak na tom jseš!! Baterie dost často odcházej pokud jí necháš uplně vybít a nějakou dobu nepoužíváš, Druhá varianta je že baterie je dobrá, ale je vadná elektronika baterie. A třetí možnost kterou jsem aplikoval i já - (dobrá elektronika ale vadná baterie) vyměnil jsem baterii za jinou z nějakého MP4 přehrávače která měla stejné parametry. 8) EDIT: to že ti to svítí na diodu která má spotřebu 00prd neznamená že je baterie skutečně dobrá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 neudelal si zni nekdy manuane nebo softwarove pandoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondaca Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Jestli ti to fakt nepujde tak si skus koupit externí baterku http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/24239-externi-baterie-2400-mah-pro-psp-20003000-zluta-1694/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Baterku jsem zkoušel nabíjet vlastní nabíječkou na baterky do RCčka a aji vybýječkou jsem jí zkusil vybít a normálně jede.Zkusím teda vyměnit baterku,abych zkusil jestli je elektronika v baterce špatná.Ale když zapojím přes drátky nabíječku na PSP na kontakty v PSP a baterka v PSP vůbec neni,tak to jede,takže to asi bude ta elektronika v baterce a ne v PSP,ale myslel jsem že by to mohla být softwerová chyba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mrkej_Na_Drat
Mám v PSP slim,baterku,která jde normálně vybit aji nabit,aji když mezi kontakty PSP a baterky strčím Diodu,tak se normálně rozsvítí,ale PSP se na baterku prostě nezapne,jede jen na nabíječku :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.