gilly Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 cuzz..hoši koupil jsem si wifi a chtěl bych hrát MOHH přes nel ale nejdemi to se připojit nevíte jak se to dělá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Co ti to píše ? Nejde se ti připojit na wifi nebo do infrastructure modu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Settings -> Network settings -> Infrastructure -> New Connection -> Scan -> Vybereš Wi-Fi, vyplníš heslo (pokud je) a potvrdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 no ja jsem se registroval vše jsem vyplnil a vrátilo me to spátky k infrastructure modu dal jsem přihlášení ale řeklo mi to ze takový učet neexistuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 co mám vyplnit do POSTAL/ZIP CODE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Poštovní směrovací čislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Lidi dotaz když to tak udělám tak naše Wi-Fi není podporovaná, co dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.