Radim.92 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Custe, mám takový probelm s mým Notebookem, jednou za čas se mi z ničeho nic začne sekat zvuk, ale vlastě i cely NB !!! a přestane to až tím když ho restartuju! NEvíte co s tím ???? Předem dík za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Custe,mám takový probelm s mým Notebookem, jednou za čas se mi z ničeho nic začne sekat zvuk, ale vlastě i cely NB !!! a přestane to až tím když ho restartuju! NEvíte co s tím ???? Předem dík za pomoc :) :D kamos ma to same:D spatna zvukovka...taky se zacne sekat zvuk a pak hned i celej komp...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radim.92 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 A to mám přeinstalvoat zvukovku nebo co s tím ???? Bo ja sem na kompy totální lajk a fak nvm co s tím? A navíc mám W7 a s tím už vůbec neumím pracovat !! Poraď prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 A to mám přeinstalvoat zvukovku nebo co s tím ???? Bo ja sem na kompy totální lajk a fak nvm co s tím? A navíc mám W7 a s tím už vůbec neumím pracovat !! Poraď prosím hele to ja nevim..muzes zkusit najit nejaky novy ovladace jestli jsou..ale jinak fakt nevim...notebook nemam ale vim ze tenhle samej problem ma kamos na svym notasu(acer aspire 6920) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radim.92 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 aha tak dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Tak to je hodne obecne popsane a malo informaci, takze take odpovim obecne. Reinstall Windowsu, pokud nepomuze, tak je to HW zalezitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radim.92 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Co to je ta HW záležitost a co sní ???? Protože jsem reinstaloval windows a nic tomu nepomohlo ! Jak říkam, jsem na NB a počítače totální lajk tak nvm co s tím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Radim.92
Custe,
mám takový probelm s mým Notebookem, jednou za čas se mi z ničeho nic začne sekat zvuk, ale vlastě i cely NB !!! a přestane to až tím když ho restartuju!
NEvíte co s tím ????
Předem dík za pomoc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.