Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

BiteFight

Kryshot

Recommended Posts

Zdravím ... určite nejsem jediný na tomto portálu kdo hraje tuto online pecku ... k hrání této populární pecce je nutností připojení k internetu, obyčejný internetový prohlížeč a chut hrát ... hře jsem se věnoval již dříve, ale až ted jsem se to mu začal věnovat na profesionální úrovni s novým účtem Kryshot na 6. serveru za Vlkodlaka ... cílem tohoto topicu je sehnat kvalitní spoluhráče na nějakou výpomoc, pokecání atd ... Naopak kdo by měl zájem věnovat se tomu ješte více než jen for fun, tak je tady možnost klanové splupráce ... už mě nebaví, doprošovat se na forumech BiteFajtu kde mi nikdo neodpoví .. Vůbec nevadí že jste menšího lvl .. čas ukáže ... Hlavní pravidla pro přijetí do clanu : věk 18+ , být aktivní , nepodvádět - dělat si fake účty a podobně , respektovat pravidla a přispívat do virtuální kasy klanu ve hře ... at už jakýkoliv zájemci - zažátněčnící ( všechny pravidla a typy o hře rád sdělím) i pokročilý, ozvěte se na tento topic nebo mě osobně na ICQ : 477078408 ... zdar a sílu!

EDIT: !! Váš BF účet musí být registrovaný na serveru 6. a rasa Vlkodlak !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu