Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

WiFi ve Win neskenuje

ScH0ll_kIll3r

Otázka

Zdravím mám problém s notebookem ASUS F3Ke, nainstaloval jsem tam Windows Vista jako tam má být, všechny ovladače, ale mám problém s WiFinou, WiFinu zapnu klávesovou zkratkou Fn+F2, rozsvítí se kontrolka, tak dám vyhledat sítě, ale napíše to, že žádné nejsou dostupné, a vím, že jo, když notebook vedle (T40) jich ukáže dost. Zkusil jsem nabootovat LiveCD Ubuntu 8.10, a hle WiFina normálně funguje, skenuje, připojím se a pohoda. Jakmile rebootnu do Winů, tak zase nefunguje. Nevíte, čím by to mohlo být ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
jak jsem psál výše - Atheros

Aha, to se omlouvám, tu značku neznám, myslel jsem, že je to jenom ten program. Není problém v tom, že systém preferuje ten Atheros? Nedá se to nějak nastavit? Já mám Intel a tam lze vybrat, jaké ovladače bude systém používat. Jestli od Intelu nebo ty Wiíndowssácký.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu