eric1468624338 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Zdravím, mám otázku, koupil jsem si sloty ke hrám, a pak když jsem je chtěl stáhnout tak to nešlo, protože ten od koho jsem to kupoval ten účet už několikrát pujčoval, a pak sám napsal že to nějak nejde stáhnout a nepůjde. Když jsem mu psal o vrácení peněz, psal že nemá čas. Naposledy napsal negativní komentář že mi chtěl peníze poslat, ale že jsem už neměl zájem (což nechápu kde na tohle přišel) momentálně, nereáguje na zprávy. Jde o uživatele: CAMIN , a už od začátku Ledna má problém, zaslat mi částku 160,- Kč. Naivně jsem spoléhal na zdejší iTrader. Nějaké rady co dál? Vím že to není jmění, ale už teď jsem ztratil důvěru v nákupy na tomto fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Napiš do tohoto topicu - http://console-forum.net/showthread.php?t=75579 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 to je divny s CAMINem sem uz obchodoval a bylo to vsechno v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urbyxxx Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Cau, me taky Camin visi nejaky prachy. Na dotazy mi neodpovida, tak se zda, ze tu s nami pekne VYJ384L1. No aspon jsme si za tech par korun udelali peknej obrazek. Zdravim taky HUHLU pa pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 nechapu ten itrader nemam zadny a uz jsem tady menil hry a nikdy jsem nikoho nevysral to delaj jen sraci, a lidi se neboji mi posilat driv az na jednoho ktery si myslel ze ma 60 itrader ja tomu neverim je to kravina ktera brani ty podvodniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.