gilly Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 cozz chtel bych hrát killzone přes net kde najdu multak tam je jen coop...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Musíš si stáhnout patch + novou epizodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 a jake hry si muzu zahrát rovnou když je stáhnu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 MoH, Fifa , NHl, Monstre hunter, ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 hej ja ma gen-b a nejde mi nhl07 a když dám cfw loader tak mi nejde ańi tak jak to mám udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.