Panther Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2010 Mám ipod den a hledam neco jako tu kulicku labyrinth neco co se hraje naklanenim a podobnymi zpusoby proste co vyuziva ten ipod/iphone tak nejak na 99% víte jak to myslím Citovat
0 emosss Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2010 nfs shift:), tap tap, labyrint, ace combat Citovat
0 zuzkys Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2010 Kulička je např Resco bubbles. Citovat
0 BioToXx_ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 kty kulicce... podle me je nejlepsi Little metal ball ... jinak me bavi treba i Asphalt 5 (auta) hrajou se naklanenim... a dobra stranka na hry je http://www.idwaneo.com/ Citovat
0 Panther Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 já tam nevidim download link u jakykoliv hry biotoxi na tom webu co si mi dal EDIT MUSIM SE REGISTROVAT JAK KOUKAM TAK NIC DIKY Citovat
0 BioToXx_ Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 já tam nevidim download link u jakykoliv hry biotoxi na tom webu co si mi dalEDIT MUSIM SE REGISTROVAT JAK KOUKAM TAK NIC DIKY jj musis se registrovat ale regni se pak abys videl link musis pridat post do toho topicu... napis tam jen THX treba ;) stoji to fakt za to :) jinak jeste lepsi je apptrackr.org Citovat
Otázka
Panther
Mám ipod den a hledam neco jako tu kulicku labyrinth neco co se hraje naklanenim a podobnymi zpusoby proste co vyuziva ten ipod/iphone tak nejak na 99% víte jak to myslím
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.