mickey69 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Hojte vynechává mi občas tlačítko L a někdy se jakoby Softwerově samo zmáčkne . Poradte mi . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 mas schrnutou gumu vevnitr :-) staci rozmontovat a dat ji nazpatek ae bejt tebou skocim do opravny :-) tam to nezkur*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Super mám psp 1/2 roku záruku 2 roky pojičtěný PSP na 3 roky příjdu o 1500kč kvuli tomu.Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 kamo za to nemuzes ty to se stava nromalne jzs nedelej si z toho nervy :-) normal zajdi do nejakyho shopu a rekni seklo se mi to a to a bude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 No vyreseno dal jsem vysusit PSP je to to c "cajku" díky i tak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Hm...... tak to dělá zase mám to dát na reklamaci nebo poslat do nějakýho servisu ?Ztratim tim záruku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 no jestli mas psp flashnuty tak zaruku si ztratil ae kdys to hodis do opravny a neudelaj nic s orig soucastkama nebo nalepkama tak je vse v cajku :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mickey69
Hojte vynechává mi občas tlačítko L a někdy se jakoby Softwerově samo zmáčkne . Poradte mi . Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.