k3vadros Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Ahoj, potřebuju poradit. Stáhnul jsem si emulátor různých konzolí na psp, ale když rozbalim download, tak jsou tam složky: PSP a SRC. Když otevřu PSP je tam soubor EBOOT.PBP, složka SAVE a nějakej *.com soubor. Jak to mám zprovoznit? Mám CF 3.40 OE-A... Dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 většinou se používá jen ten eboot.pbp a dává se do game....možná i ten save zkus co to udělá ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 většinou se používá jen ten eboot.pbp a dává se do game....možná i ten save zkus co to udělá ;) hmmm, když hodím do game jen EBOOT, tak to neukaze nic, a s tou slozkou SAVE, jen corupted data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 musíš tam dát tu složku (neni v tý psp ještě jedna podsložka?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 musíš tam dát tu složku (neni v tý psp ještě jedna podsložka?) NN, je tam jen ten SAVE, a EBOOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 co je to za emulator? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Je to e[mulator] v0.82f, jinak info je tady - http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/search.php?rskolik=15&rskolikata=2&rstext=all-phpRS-all&rsautor=nic&rstema=4&rskde=vse&rsvelikost=sab&rsrazeni=datum_90 Emuluje různé konzole , mě jde o starej GameBoy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Je to e[mulator] v0.82f, jinak info je tady - http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/search.php?rskolik=15&rskolikata=2&rstext=all-phpRS-all&rsautor=nic&rstema=4&rskde=vse&rsvelikost=sab&rsrazeni=datum_90 Emuluje různé konzole , mě jde o starej GameBoy :) tak tenhle stejně starej gameboy nepodporujetenhle by měl http://download.qj.net/RIN-v1.32n1.2-Unofficial-GB-GBC-Emulator-Gaming-Consoles-PSP-Emulators/pg/12/fid/531/catid/121 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 tak tenhle stejěn starej gameboy nepodporuje Ale jo, čti : GameBoy založený na zdrojovém kódu RIN [*.gb,*.gbc,*.sgb] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já myslel že myslíš gpsp jak si sem dal ten odkaz,ale to je jedno,zkus to jak sem sem dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já myslel že myslíš gpsp jak si sem dal ten odkaz,ale to je jedno,zkus to jak sem sem dal ok, dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
k3vadros
Ahoj, potřebuju poradit.
Stáhnul jsem si emulátor různých konzolí na psp, ale když rozbalim download, tak jsou tam složky: PSP a SRC. Když otevřu PSP je tam soubor EBOOT.PBP, složka SAVE a nějakej *.com soubor. Jak to mám zprovoznit? Mám CF 3.40 OE-A...
Dík za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts