gilly Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 hej když si dávám hru do psp tak se mi v psp prostě neobeví i když jsem stou samou hrou neměl žádne problémy před 5dny nevíte čím to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Jaké máš PSP/CFW etc. takhle ti neporadíme. Pokud jedeš přes Chickhen a PSP si vypnul, tak se nediv ... musíš ho znova nahodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gilly Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 mam 5.03 normalne chickhen+gen-b všechno nahozeno lae hry nikde kdome tech co už jsem tam měl než to začalo blbnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 No pokud bylo PSP 5 dní vypnuté, tak ho musíš znova nahodit. Podívej do system information Jinak nahráno do špatné složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gilly Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ne normálně do ISO vše je v pořádku ale hra se tam neoběvuje jsou tam jenom hry ktere tam byly asi před 5 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gilly
hej když si dávám hru do psp tak se mi v psp prostě neobeví i když jsem stou samou hrou neměl žádne problémy před 5dny nevíte čím to je??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.