Rhapsomanijak Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 mam problem ... potrebuju formatovat HDD na svem NB .. nemam OS a dovnitr se nedostanu (NB budu posilat na reklamaci) mate nejaky napad ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Nahodit Live CD Ubuntu ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Pokud máš u sebe nějakou instalaci windowsu, tak nabootuj a naformátuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 sry moje chyba zapomnel jsem pripsat .. mechanika necte CD/DVD .. zkousel jsem z USB bootovat slax .. ten sel .. restartoval jsem compa pak se nabootoval ale nevidel na disk .. zkousel jsem to jeste asi 10x ale bylo to horsi a horsi .. ted mi to uz napise natvrdo boot error Edit: to znamena .. nemuzu pouzit CD/DVD .. muj OS se nenabootuje (win7) a boot z USB uz asi taky nefacha .. zasahovat dovnitr NB nemuzu kvuli zaruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 refresh .. fakt nikdo nevite ?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ja nevim jako co chces? Nabootuj linux z flashky a ten disk naformatuj - treba tim slaxem/debian/etc.. Ja v tom nevidim problem. Nebo pripoj externi USB disketovku a nabootuj dos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Boot z USB nefacha .. tak jeste zkusim nejak externi romku sehnat a zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 zkus nabootovat podle tohoto http://console-forum.net/showthread.php?t=83816 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rhapsomanijak
mam problem ... potrebuju formatovat HDD na svem NB .. nemam OS a dovnitr se nedostanu (NB budu posilat na reklamaci) mate nejaky napad ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.